DISTRIBUIȚI

Astăzi, la deschiderea Career Days, Facultatea de Economie și Administrarea a Afacerilor din cadrul UVT și Nokia au semnat un parteneriat. Scopul acordului este legat de cooperarea în creșterea digitalizării și automatizării proceselor în domeniul financiar.

Astfel, se va dezvolta cooperarea între mediul academic și cel de bussiness, cu accent pe invoare și segmentul financiar. Parteneriatul vine în conetxtul în care Nokia dorește să-și extindă serviciile financiare. Se vor organiza evenimente, seminarii și workshop-uri, care să pună în legătură studenți, profesorii și cercetătorii FEEA cu  personalul Nokia din cadrul departamentului Finance and Global Business Services Center din România.„Universitatea de Vest este un partener strategic pentru Nokia. Ne bucură că acest parteneriat se extinde și la nivelul FEAA. Intenționăm să fim aproape de studenți și să discutăm interesele acestora, să le oferim oportunitatea de a înțelege realitatea de afaceri a unui important jucător financiar de pe piață și la ce se pot aștepta de la acesta. Dorim să creăm un mediu în care să putem împărtăși cunoștințele și experiențele în mod deschis”, explică Sabin Totorean, Country Manager Nokia România.

Astfel, UVT a mai câștigat un partener strategic. ”În lumea globalizată de astăzi, educația financiară este un element fundamental în formarea viitorilor profesioniști. Parteneriatul cu Nokia devine strategic, în această direcție, oferind oportunități tinerilor studenți și absolvenți ai UVT, care vor participa la proiecte de analiză financiară dedicate studiului mecanismelor complexe ale piețelor financiare”, spune rectorul Marilen Pirtea.

Cu această ocazie s-aua cordat și premii pentru mai buni studenți din cadrul competiției organizate de Nokia și FEAA pentru specializările Economie și Afaceri Internaționale și Finance & Banking in English.

LĂSAȚI UN MESAJ