DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara anunță că își propune ca șefii promoțiilor de licență să se înscrie și la masterat în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior. În acest scop, șefii de promoție vor fi scutiți de taxele de înscriere.

Șefii de promoție care se înscriu la Masterat nu vor avea de plătit nicio taxă de înmatriculare. De asemenea, studenții pot beneficia de un pachet de burse, dar și de sprijin social sau mobilități de studiu sau practică.”Nu e puțin lucru să închei studiile universitare de licență ca șef de promoție, acest rezultat venind să confirme eforturile și reușitele de pe parcursul anilor de studii, realizate prin tenacitate, inspirație și talent, conducând la obținerea celei mai bune note generale de absolvire din promoția unei facultăți. Pentru că apreciem personalitățile acestor tineri valoroși, am decis să oferim scutirea de taxele prevăzute în procesul de admitere la studiile universitare de masterat pentru cei care au absolvit ciclul de licență ca șefi de promoție la programele de studii ale celor 11 facultăți din UVT, o motivație suplimentară pentru a-și continua pregătirea universitară în comunitatea noastră”, a declarat rectorul Marilen Pirtea.

În ceea ce privește ciclul de Licență, UVT a trimis scrisori de invitație la înscriere elevilor care au luat 10 la examenul de Bacalaureat din jumătatea vestică a țării. Ei au beneficiat, similar, de facilități.

LĂSAȚI UN MESAJ