DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara anunță că face noi înscrieri pentru cursul postuniversitar de Tehnologii Web Aplicate. Noua promoție va începe cursurile în 2022.

Cursul este organizat de Facultatea Matematică și Informaticăși oferă pregătire în JavaScript/DOM. Înscrile sunt deschise până la final de 202, pentru ca la finalul lunii ianuarie 2022 va începe predarea efectivă. Cei înscriți vor afla lucruri despre elemente de programare Javascript, managementul dependințelor cu Node.js si npm, utilizarea Chrome DevTools pentru depanarea aplicațiilor web, sisteme de versionare Git și Github, gestionarea tipurilor de date, valori și referințe, funcții și clase, module ES6, manipulare DOM, introducere în ecosistemul React și sintaxa JSX, dar și alte aplicații și sisteme web corelate acestora.

Mentorii cursului sunt Alexandru Robert Vlasiu,  tehnical lead în domeniul aplicațiilor
web, cu activitate de cercetare în: tehnologii web, bioinformatică și inteligență artificială, dar și   Iulian Vladu – senior Fullstack Engineer, cu experiență în dezvoltarea de aplicații web, mobile și desktop. Directorul de progeam este Stelian Mihalaș, lector în cadrul Facultății de Matematică şi Informatică , iar Alexandra Fortiș este coordonatoarea responsabilă de cursurile postuniversitare. Înscrierile la cursul postuniversitar se pot face aici. Cursul costă 1600 de lei, iar înscrierea e 150 de lei. Candidații vor susțiune un test și un interviu.

Se pot înscrie cie care dețin o diplomă de licență și au cunoștințe minime în domeniu. Programul se adresează absolvenților de programe de licență, masteranzilor, doctoranzilor, programatorilor juniori sau începătorilor în domeniul web, dar și persoanelor în proces de reconversie profesională. Grupa de cursanți va fi formată din 20 de persoane. Cursurule durează 14 săptămâni, cu 84 de roe în total. Cursul înseamnă 8 credite universitare transferabile, iar la final se primește un certificat de atestare a competențelor digitale.

LĂSAȚI UN MESAJ