A venit toamna, iar studenții revin la cursuri. La Universitatea Politehnica din Timișoara, se va reîncepe treaba la 26 septembrie, concret, dar de vineri, va fi un weekend dedicat deschiderii anului universitar.

Sub denumirea StartUPT vor fi concerte, proiecți de filme, after party cu DJ, un drice-show de excepție cu o mașină de Formula E, vânâtori de comori și competiții sportive și de divertisment, dar și o bomtolă. Facultățile, ligile și departamentele au pregătit totul. În data de 26, facultățile își vor face propriile festivități de deschidere a anului universitar. Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră a decretat ”Săptămâna bobocului” și a pregătit un ghid cu răspunduri la întrebările ferecvente ale studenților.

Iată programul de weekend:

Vineri: 23 septembrie 2022

Locație: Stadionul Știința

  • 17:00 – Ceremonia de deschidere a anului Universitar 2022-2023
  • 18:00 – Concert Rareș Mariș
  • 19:00 – Cinema în aer liber / Proiecție de film în parcul Mecanica
  • 19:00 – After Party cu DJ

Sâmbătă: 24 septembrie 2022

Locație A: Stadionul Știința

  • 10:00 – 17:00 – Activități de tip „bun venit la POLI” organizate de facultăți, ligi studențești, departamente și companii partenere.

Locație B: Biblioteca UPT

  • 12:15 – 17:00 – „The Drive to Win” – Eveniment  organizat de ZF și UPT – Prezentarea primului monopost electric în România

Se vor organiza prezentări statice ale mașinii, discuții cu pilotul echipei dar și curse demonstrative cu mașina de Formula E, condusă de fostul pilot de formula 1, Nick Heidfeld, pe B-dul Vasile Pârvan, pe tronsonul cuprins între B-dul Mihai Viteazu și Pasajul Michelangelo. Circulația rutieră va fi închisă între orele 15:00 – 17:00 pe tronsonul respectiv. Mijloacele de transport în comun STPT vor circula în intervalul menționat pe rute ocolitoare.

Duminică: 25 septembrie 2022

Locație: Baza 2

  • 10:00 – 17:00 –  Treasure Hunt, competiții sportive și de divertisment, organizate de Ligile studențești și CCOC.

LĂSAȚI UN MESAJ