DISTRIBUIȚI

Timp de trei zile, la Universitatea Politehnică din Timișoara va avea o conferință pe teme de management. Evenimentul poartă numele de  Management, Innovation and Entrepreneurship in Challenging Global Times. 

Conferința este organizată de Departamentul de Management, de la Facultatea de Management și Producție în Transporturi din cadrul UPT, alături de Departamentul de Management de la Facultatea de economie și Administrare a aAfecerilor din cadrul UVT. Evenimentul are loc în perioada 21-23 octombrie și a ajuns la ediția cu numărul XVI. Se va discuta despre provocările de care se lovesc managerii în contextul crizei Covid-19, dar se va discuta și despre ultimele descoperiri și inovații în domeniu, cu accent pe managementului inovării, antreprenoriatului,  managementului sustenabil, managementului schimbării sau al guvernanței.

Gazdele vor fi profesorii universitari Matei Tămășilă, de la UPT, și Marius Pantea, de la UVT. Vor fi și trei invitați speciali: Xavier Lecocq, de la Université de Lille, France cu o prelegerea  „Business Model Thinking and Ecosystems”; Ilhan Ozturk  de la Çağ University, Mersin-Turkey cu o prelegerea  intitulată „New Directions in Energy and Environmental Economics: Some Suggestions for Publications” și Sorin Maxim, directorul  Agenției de Dezvoltare Regională Vest, cu prelegerea  intitulată „Innovation in Regional Development”.

LĂSAȚI UN MESAJ