DISTRIBUIȚI

Universitatea Politehnica din Timișoara va fi agzda pentru un curs de tip mini-MBA (Master în Business Administration), în domeniul resurselor umane. Cursul este organizatsub egida University of Suffolk  din marea Britanie, care va fi menționată pe certificatul de absolvire.

Programul ”Talent Academy” este unul de studii post-universitare, cu standarde internaționale de calitate recunoscute, fiind echivalentul unui MBA. Cursurile vor înceăe una viitoare și va fi, practic a doau generație de cursanți din România. Cursurile vor avea loc în atelierul Google din Facultatea de Management în Producție și Transporturi și implică șase module lunare de câte o zi de cursuri pe lună. În iulie și august, cursul va lua pauză. Programul este creat și livrat de profesorul britanic Andrew Taylor, care are o experiență de epste 25 de ani în domeniul academic și al consultanței în afaceri în Europa, America de Nord sau Asia.

Taylor a lucrat ca head-hhunter, consultant în management și director de HR în companii prestigioase, precum Coca-Cola, Holcim, AIG, PwC, GSK, Deloitte, Orange, Volksbank, ING sau Vodafone. Profesorul a scris numeroase cărți și articole științifice în domeniu și este posesul unui doctorat făcut la Universitatea din Cardiff. Este, de asemenea, directorul Transylvania Executive Education, instituție ce livrează programele britanice Executive MBA în Cluj-Napoca. Modulele de curs sunt cu predare față în față: Strategic HR Management; Performance Management; Employer Branding; Motivation & Personality; Management & Leadership; High-Performance Management.

Programul modulelor se va putea discuta direct cu Andrew Taylor. Doritorii se pot înscrie la costurile de early-booking, de 1800 de euro + TVA, care trebuie achitatți până începe cursul. Înscrierile se fac aici.

LĂSAȚI UN MESAJ