DISTRIBUIȚI

UNPR Timiș, partid devenit aproape inexistent, a rămas fără sediul din Piața Sfântu Gheorghe. Consiliul Local Timișoara nu a aprobat prelungirea contractului, iar Dominic Fritz a vorbit și despre AUR, pe care i-a numit ”partid extremist”.

Uniunea Națională pentru Progresul României a devenit un partid mai mult decât invizibil, spre inexistent. Cu toate acestea, fostul consilier județean Viorel Matei, președintele filialei din Timiș, a solicitat prelungirea contractului de închiriere, pentru spațiul aflat nu departe de Piața Sfântu Gheorghe, lângă frizerie. Social-democratul Radu Țoancă a ridicat problema inexistenței partidului și a precizat că alte partide parlamentare, rpecum AUR, nu au sedii oferite gratis. ”Există partide cărora primăriei nu le poate pune la dispoziție spații și partide care nu mai există, și în virtutea inerției, se lor li se prelungesc contractele”, a spus Țoancă, în ședința de plen.

Dominic Fritz a spus că nici USRPLUS nu are sediu primit gratis și i-a mumit pe Aur ”extremiști”. ”Eu provin dintr-un partid care nu beneficiază de un sediu gratuit din partea primăriei. Acest partid a venit cu o adresă, la fel cum cere și partidul extremist AUR, Eu le-am înaintat aparatului de specialitate al consiliului, pentru că nu cred că trebuie să fie o decizie din paryea mea, ci a dumenvoastră, ca for politic. Trebuie să vă asumați această susținere pentru sediu sau nu”, a spus Fritz.

Proiectul nu a trecut la vot, ba mai mult decât atât, au fost opt voturi „împotriva”, 16 abțineri și un singur vot ”pentru”. Au lipsit patru consilieri din cei 27 ai Consiliuli Local Timișoara.

foto: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ