DISTRIBUIȚI

La câteva nopți, polițiștii timișeni au parte de tineri teribiliști care fug de control. Dacă acum câteva zile s-a întâmplat un episod similar la Lugoj, de data aceasta, urmărire a fost și cu focuri de armă și a început la Recaș.

Polițiștii din Biroul de Ordine Publică din Recaș au vrut să oprească un autoturism la control noaptea trecută la ora 2:30. Mașinii i s-a făcut semn, să oprească, dar șoferul a ignorat acets lucru. Poliția a pornit în urmărire a mașinii, iar șoferul a accelerat. Oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment înspre mașină, ceea ce a și dus la avarierea roților din spate. Mașina nu s-a oprit nici cu pană, ci a continuat drumul pe DJ 609 E, iar la intrarea în Herneacova, șoferul a virat pe un drum agricol. Aici a mai mers cu roțle sparte încă 1 km, după care mașina s-a împotmolit în noroi.

Din mașină a coborât șoferul și încă un pasager și s-au ascuns în vegetația din zonă. După încă o somație, poliția a prins un tânăr de 23 de ani din Timișoara. Etilotestul  arătat că avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția a descoperit că  șoferul nu avea permis. Astfel, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea pe un drum public sub influența alcoolului, dar și pentru conducere fără permis. Bineînțeles, pentru că nu exista motiv întemeiat pentru circulația nocturnă, tânărul a fost amendat cu 500 de lei.

Poliția face demersuri pentru a-l căuta pe celălalt pasager, care a reușit să fugă.

LĂSAȚI UN MESAJ