DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest Timișoara ajută elevii să se pregătească pentru Examenul de Bacalaureat, cu meditații online. Începând din 16 ianuarie, sâmbătă, în prima parte a zilei, se organizează meditații la materile vizate de cle trei probe scrise ale examenului maturității.

Meditațiile online vor fi organizate până la data de 12 iunie inclusiv, în fiecare sâmbătă, cu excepția săptămânilor când va fi vacanță, cea intermestrială și în cazul zilelor libere de Paște. Ședințele de pregătire se vor face decalat, astfel încât fiecare doritor să poată să particepe la cele trei discipline la care va fi examinat în vară. Astfel, de la 9 la 10,30 se vor face meditații la română, pentur ca de la 10,45 la 12.30 să fie pregătirea pentru matematică sau istorie. Ulterior, de la 12,30 se face pregătirea la materia pentru proba la alegere (biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie”).

În acets sens se va folosi platforma Google Meet. ”Toate activitățile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfășura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea și un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi. Vă așteptăm la UVT, pentru cele mai bune rezultate la bacalaureatul din această vară”, spune rectorul Marilen Pirtea.

Programul complet al meditațiilor poate fi găsit aici. Participarea este gratuită, dar elevii trebuie să se înscrie completând un formular. După ce se completează formularul, elevi vor primi un email cu detalii pentru conectare.

LĂSAȚI UN MESAJ