Un bărbat din Lugoj a fost șantajat de o familie de etnie romă că va fi denunțat că le-a violat fiica minora. Omul a mers însă la poliție, iar ieri, autoritățile au organizat un flagrant, cu femeia ce îl presa pentru bani.

Aparent, cel în cauză, care are 63 de ani, ar fi avut o relație cu femeia, de 30 de ani. Ea are o fiică de 13 ani și, împreună cu soțul ei, care are 23 de ani și se află în străinătate, au decis să-l șantajeze pe bărbat, sub amenințare că îl vor denunța că le-a violat fiica minoră, lucru neadevărat. Omul ar fi scros de mână, aparent, o declarație în care spunea că a agresat sexual fetița, la îndemnul șantajistilor. Povestea a început în iarnă, iar în 23 februarie, lugojeanul a mers la poliție să reclame că e șantajat.

Cercetările au continuat. Ieri, bărbatul, cu 10.000 de lei asupra sa a mers să se întâlnească cu șantajista. Polițiștii au făcut flagrantul și i-au restituit omului banii. Femeia a fost introdusă pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. Astăzi, magistrații au dispus ca femeia să fie plasată 60 de zile sub control judiciar, ceea ce înseamnă că nu are voie să plece din județ fără a anunța.

Soțul ei este în străinătate și urmează să fie adus la audieri. Cercetările continuă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ