Deși în România s-au ridicat multe restricții, cinematografele din cele două mall-uri din Timișoara  au rămas tot închise. Ei bine, așteptarea se pare că a luat sfârșit, iar Cinema City își redeschide sălile din 27 mai, o dată aleasă deloc întâmplător.

La data de 27 mai 1856, în România s-a difuzat primul film de cinematograf. După peste 14 luni de restricții, și Cinema City își redeschide porțile la această dată, în Iulius Town și Shopping City. Iar producțiile difuzate vor fi pe măsură. Timișorenii vor putea privi filme premiate al Oscar, precum Nomadland (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor), Another Round (Oscar pentru cel mai bun film străin, cu Mads Mikkelsen) iar, de la Pixar, Soul (Oscar pentru cea mai bună animație).

Nu va lipsi nici producția românească Babardeală cu buclucl sau porno balamuc, film premiat cu Ursul de Aur de la Berlin. De asemenea, va fi disponibil filmul The Comeback Trial, cu Robert de Niro, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones, dar și The Marksman, cu Liam Neeson. 1 Iunie va fi marcată cu avanpremierele la Cruella și Tom & Jerry, două producții pe placul copiilor de orice vârstă. Vara aceasta, la Cinema City vor putea fi urmărite și filmele Fast & Furious 9, Conjuring 3, A Quiet Place 2, Black Widow, Hotel Transylvania: Transformania sau The Suicide Squad.

Cinema City are 27 de multiplexuri, cu 242 de săli, în 20 de orașe din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ