DISTRIBUIȚI

SCM Poli s-a impus cu 26-22 în meciul jucat cu CSM București la al doilea turneu al Ligii Zimbirlor de la Sfântu Gheorghe. Meciul a început foarte bine pentru poliști, care s-au depsirns foarte ușor, dar apoi, pe fondul eliminărilor, au permis ”tigrilor” să revină și să echilibreze jocul până aproape de final. 

Poli a intrat bine în meci și a reușit să se desprindă foarte rapid. În minutul 12, după aproape 7 minute în care CSM București nu a reușit să marcheze, Timișoara s-a desprins la avantajul de 9-3, ajutată și de portarul Tcaciuc. A urmat însă a doua eliminare pentru apărătorul central Andrei Păiuș, iar de aici, jocul a început să se schimbe. Bucureștenii s-au apropiat la două goluri diferență, iar la scorul de 13-10, de la alb-violeți au fost eliminați atât Baican, cât și Sadoveac, iar în acest context, la pauză s-a intrat cu 13-11 pentru echipa lui Vlad Caba.

Reluarea jocului a început cum nu se poate mai prost pentru  pentru Poli. După proteste de pe banca la o decizie, Flavius Cîmpan a văzut cartonașul roșu. CSM București a reușit ulterior să egaleze și să preia conducerea, cu 14-13, pentru prima dată în minutul 34. De aici, jocul a decurs extrem de echilibrat. Miza s-a făcut tot mai simțită, iar din minutul 51, ”tigrii” au trecut prima dată la conducere cu două goluri, la 21-19, și după intervențiile portarului Krupa. Timișorenii au egalat după un 7 metri transformat de Sadoveac, care și-a adus colegii în avantaj ulterior. Până la urmă, bucureștenii nu au reușit să revină pe final.

Sadoveac a fost cel mai bun marcator al lui Poli, cu 11 goluri, urmat de Monteiro de Barros, cu 5 goluri, Șomlea și Fenici, fiecare cu 3 goluri, Năstăsie, cu 2 goluri și Baican și portarul Tcaciuc, fiecare cu 1 gol. Pentru bucureșteni, Campos Nantes a fost cel mai bun marcator, cu 8 reușite.

La turneul de la Sfântu Gheorghe va urma o zi de pauză. Sâmbătă de la ora 11, Poli va juca cu Dobrogea Sud, într-un meci care va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ