DISTRIBUIȚI

”Leii” din Banat s-au impus cu 80-66 în meciul cu Athletic Neptun Constanța, de la al patrulea din Liga Națională de Baschet masculin, programat la Voluntari. Constănțenii au avut momente în care le-au pus probleme elevilor lui Dragan Petricevic, dar experiența și valoarea mai mare și-au spus cuvântul până la urmă.

După ce la primul turneu din acest an nu a jucat din cauza unor dureri la spate, Sherwood Brown a revenit în teren pentru timișoreni, fără să fie forțat. Constanța a fost la conducere în primele minute, după ce Timișoara s-a instalat fără să se distanțeze la mare diferență. Primul sfert s-a terminat cu 13-16, pentru ca în sfertul doi, constănțenii să dea o replică bună, mai ale că timișorenii au avut probleme la aruncările libere mai tot meciul. De la 38-28 pentru alb-violeți, scorul s-a strâns la 38-36 la pauza mare, după un final de repriză în care Timișoara nu a mai marcat.

Adversarul a reușit să joace convingător și după trecerea pe la vestiare. Scheinder a reușit egalare la 41-41, după un coș cu fault, și tot el a adus formația dobrogeană în avantaj cu 43-41. De aici jocul a decurs foarte echilibrat. Sfertul trei s-a terminat cu 57-54 pentru bănățeni. Echipa lui Petricevic nu a mai cedat conducerea până la final, cu toate că și la ultima sirenă, scorul a fost unul strâns.Bănățenii au terminat meciul cu procentajul de 46% de la linia de libere.

Mirkovic a dat cele mai multe puncte pentru Timișoara, 14, urmat Dragoste, cu 12,  Stallworth, cu 11, Gajic și Brown, ambii cu câte 10 puncte, Olah, cu 9, Mijajlovic, cu 8, Komatina și Mocrițchi, fiecare cu 3 puncte. Schneider și Mainea dat cele mai multe puncte pentru Constanța, 16 și respectiv 11.

Mâine, de la 20,45, SCM Timișoara joacă cu gazdele de la CSO Voluntari.

foto: facebook.com/baschetscmtimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ