DISTRIBUIȚI

Vești bune odată cu sosirea noului anotimp. Teatrul Național ”Mihai Eminescu” Timișoara s-a adaptat stării de alertă și va organiza spectacole pe o scenă în aer liber, în stagiunea de toamnă. Prima reprezentație va fi chiar marți, 1 septembrie.

Scena în aer liber va fi în Parcul Civic, lângă Sala 2. Numele ales este unul reflectă faptul că actorilor le-a lipsit publicul timișorean: Scena A ut DOR. Sunt 96 de locuri, deoarece scena respectă distanțările impuse de pandemie. Dimensiunea e de 10 x 10, comparabil cu o scenă a unui teatru clasic. Marți, de la ora 20, va fi pus în scenă spectacolul ”Aeroport”. Urmează alte reprezentații: ”Aeroport” (miercuri, 2 septembrie, ora 20:00), ”M-am hotărât să devin prost” (sâmbătă, 5 septembrie și duminică, 6 septembrie, ora 20:00) și ”Cloaca” (marți, 8 septembrie și miercuri, 9 septembrie, ora 20:00).

TNT ia toate măsurile pentru ca spectatorii să poate viziona spectacole în condiții de siguranță și confort. Pe tot parcursul spectacolului, timișorenii vor fi sprijiniți pentru a respecta măsurile de prevenție. În funcție de categoria de loc, un bilet costă 40 sau 20 de lei. Iată de unde le puteți procura: online pe www.tntimisoara.com sau de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), orarul de funcționare între orele 11:00 și 19:00, de marți până duminică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ