DISTRIBUIȚI

De 1 Iunie, zi liberă de la stat, adolescenții și nu numai sunt invitați să se vaccineze la terasa timișoreană Vineri 15. Vor fi disponibile serurile Pfizer și Johnson&Johnson.

Evenimentul „Uncover your smile” (Aratăți zâmbetul) va avea loc între orele 10-22, iar echipele de vaccinare vor fi cele de la Maratonul Vaccinării de la Centrul Regional de afaceri. Evenimentul se desfășoară sub sloganul ”Noi toți împreună pentru copii noștri”. Gândită ca o acțiune mai ales pentru tineri sau copii (mai) mari, evenimentul oferă serul Pfizer celor cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani (care au nevoie de acordul părinților pentru vaccinarea anticovid), iar pentru cei peste 18 ani, e disponibil și vaccinul Johnson&Johnson, care nu necesită rapel.

La fața locului va exista un centru de informare privind vaccinarea, unde se poate sta de vorbă cu medici de specialitate. Se va prezenta proiectul „Noi toți împreună pentru copiii noștri”, care presupune ateliere de sănătate emoțională a tinerilor, despre impactul pandemiei, vaccinare, alimentaței sănătoasă, well being prin artă și sport. Nu vor lipsi nici momentele artistice, precum recitalurile muzicale, reprezentațiile de teatru, o expoziție de grafică, o tombolă pentru adolescenții care s-au vaccinat și părinții lor, plus multe alte surprize.

foto: facebook.com/vineri15

LĂSAȚI UN MESAJ