DISTRIBUIȚI

Aquatim va avea mai multe lucrări în județ vineri, 7 mai. Din acest motiv, pentru mai multe ore, vor rămâne fără apă o parte dintre consumatorii din Moșnița Nouă și Veche, dar și abonații din Săcălaz și Alioș.

Între orele 8-16 nu va fi apă în Moșnița Veche, iar în Moșnița Nouă, pe străzile Berlin, Baku, Sofia, Monica, Ielelor, Păcii, Țarcului, Liniștii, Zimand, Arlechino, Căliman, Ciucaș, Fecioarei, Bâlea, Primăriei, Vidraru, Văliug, Dumitru Cristea, Sânziana și  Grânelor. Motivul e legat de relocarea conductei DN 315mm la intersecția DJ 592 cu strada Berlin, dar de extinderea rețelei de apă pe strada Iezer.

Tot mâine, între orele 9-15 nu va fi apă la Săcălaz, deoarece se înlocuiește un tronson de conductă pe strada V. De asemenea, în același interval orar se oprește apa la Alioș, pentru lucrări de mentenanță la stația de tratare.

La reluarea alimentării cu apă, aceasta poate fi tulbure. Consumatorilro li se recomandă să aștepte limepzirea pentru utilizarea în scopuri casnice, dar și să-și stocheze o cantitate pentru nevoile menajere.

LĂSAȚI UN MESAJ