Duminica aceasta, 27 noiembrie, va avea loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun din Timișoara. După ce soarele apune, Piața Operei se va anima, luminițele se vor aprinde, iar pentru timișoreni se vor susține mai multe concerte.

De altfel, în centru deja s-au și montat zilele acestea roata panoramică, dar și cupola de lumini din Piața Operei. Ediția târgului din acest an e făcută în colaborare cu asociația care face evenimentul similar la Sibiu. Casa de Cultură a Municipiului Timișoara transmite că vor fi multe surprize. Pe lângă roata panoramică, va exista un patinoar în centru, unde copii se vor putea da și în carusel. De asemenea, vor fi cabine photobooth, dar și o cășuță a lui Moș Crăciun, care va veni la Timișoara cu…trenulețul. Copiii vor putea participa la ateliere creative de felicitări, decorat turtă dulce și pictură pe ceramică.

Luminițele se vor aprinde duminică, la ora 17,30. Atunci va începe și concertul de deschidere. Toate evenimentele au fost devansate, de la 1 Decembrie, la ultimul weekend de toamnă, pentru ca să nu existe o surprapunere. Pe scenă vor urca cei de la Tm Groove (Horia Crișovan, Florin Cvasa, Marcel Poaty-Souami, Dănuț Blaga și Lucian Nagy), dar și Jennifer Poaty-Souami, Bianca Berciu, Simion Caragia (participant la „X Factor” și „Românii au Talent” în 2021), Tania Ionescu (participantă la „Vocea României” în 2018), Alexandra Sârbu, Andrei Badea, Thea Marconi (solistă Sky Walkers), Maria Avramescu și Daniel Tudor

Firețte, vor fi căsuțe cu produse alimentare și nealimentare. Târgul va fi deschis din 27 noiembrie până în 2 ianuarie inclusiv.

LĂSAȚI UN MESAJ