DISTRIBUIȚI

Echipa care gestionează proiectul ”Podul de poveste” invită timișorenii dornici de implicare și iubitori de artă să vină să picteze la început de septembrie podul metalic de la Uzina de apă din Timișoara. Acțiunea, bazată pe voluntariat, va avea loc în perioada 1-8 septembrie.

Echipa ”Croșetăm povești și poduri” formată din artiști și oameni creativă va fi zilnic la podul de la Uzina de apă, între orele 16-20, în perioada 1-8 septembrie. În prima fază, barele metalice a podului pietonal vor fi curățtate de rugină, iar apoi, barele și traversele urmează să fie pictate, pentru a crea un pod decorat artistic în zonă. ”Dacă îți crește inima atunci când contribui prin activitatea ta la binele comunității din care faci parte și dacă ai câteva ore prețioase de dăruit, vino alături de noi! Vom lăsa în urma noastră un Pod de Poveste și vom trăi împreună bucuria de a împărtăși exepriența, culoarea și armonia!””, spune coordonatoarea proiectului, artista Livia Mateiaș.

Proiectul ”Podul de poveste” a debutat în parcul Uzienei de apă în iulie. Atunci s-au organizat la locație workshop-uri de pictură, croșetat, fotografie, ukulele (chitare hawaiene), întâlniri de autocunoaștere și dezvoltare personală, întâlniri dedicate mișcării prin dans, sau meditație Qigong. este finanţat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara, coorodnat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl România și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Podul de la Uzina de apă e un loc important pentru zona Plopi-Crișan, un loc de întâlniri pentru copii, părinți, dar și pescari sau sportivi care aleargă pe malurile beăgi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ