S-a terminat examenul de Bacalaureat și tinerii încep să se gândească la ce vor face din toamna. Dacă visezi să fii pompier, acum e momentul să îți depui dosarul pentru înscrierile la facultate. 

Este vorba de admiterea la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București. ISU Timiș organizează recrutarea de candidați și pentru Facultatea de Pompieri, și pentru cea de Drept. La Pompieri, sunt disponibile 38 de locuri, dintre care unul pentru candidații deetnie rromă, și două pentru tinerii din sistemul de protecție socială. De asemenea, la Facultatea de Drept sunt disponibile alte opt locuri.

Cererile depun pe adresa de mailsru.isutm@gmail.com până la data de 8 iulie, inclusiv sâmbătă și duminică. Până la 22 iulie, ora 16, este necesar să se depună documentele și fizic structura de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, strada Cluj, nr. 14 din Timișoara.

Condițiile sunt vârsta de maximum 27 de ani,impliniți în acest an, și media de maximum 9 la purtare în liceu,cu excepția candidaților din state UE, unde nu mai există note pentru așa ceva. De asemenea, e necesar să nu fi fost exmatriculat.

Mai multe detalii, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ