DISTRIBUIȚI

Deputatul de Timiș Ben-Oni Ardelean, hunedorean la origine, are proiecții mărețe pentru regiune, cel puțin acum, în cadrul declarațiilor din campania electorală. Parlamentarul crede că populația Timișoarei ar trebui să crească, astfel încât să ne unim aproape cu Aradul. De asemenea, la fel ca Dâncu, și Ardelean visează școli politice de partid, concurente ale SNSPA-ului.

Ben-Oni Ardelean se laudă peste tot cu ideea de a face din Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” unul de cargo, deși locația are deja asemenea veleități de ani buni. Parlamentarul spune că sunt nevoi economice pentru asta, dar și de creștere a populației. ”Populația care vine in Timișoara nu vrea neapărat să se mute în Timișoara. Eu cred că există spațiu suficient să dezvoltăm zona, dacă există o cerere masivă pe piață. Există șansa să mărim zona periurbană a Timișoarei și pe conurbație, cu Aradul. Se va ajunge la un milion de locuitori. Zona va fi un pol de creștere care va concura cu Bucureștiul. Cred că lucrul acesta va aduce beneficii regiunii, care va conta pe hartă”, crede Ardelean.

Interesant este că deși mulți lideri politici din România s-au format la SNSPA, la București, de unde a ”ieșit” până și președintele FRF, Răzvan Burleanu, brusc, în campania electorală, cele două mari partide consideră că școlile de Științe Politice din România nu sunt suficiente. Clujeanul Vasile Dâncu nu s-a sfiit să spună că vrea la Timișoara o Școală de studii social-democrate, într-un oraș care niciodată nu a dorit un primar PSD. Acum, Ben-Oni Ardelean viseză și el la o Academie de Leadership. ”În România nu se predă niciun curs de leadership”, a fost motivația lui Ardelean.

foto: facebook.com/ArdeleanBenOni

LĂSAȚI UN MESAJ