DISTRIBUIȚI

După deciziile federațiilor de baschet și fotbal, și Federația Română de Volei a decis să suspende competițiile, tot până la data de 31 martie. Așadar, nici Universitatea Timișoara, nici CSM Lugoj nu vor avea partide oficiale luna aceasta.

În cazul echipei din Lugoj, staff-ul ia în calcul să dea o pauză sportivelor, după cum a anunțat clubul. ”Federaţia Română de Volei a decis astăzi să suspende, până în 31 martie, toate jocurile programate în cadrul campionatelor naţionale organizate sub egida acestui for. Asta înseamnă că şi fetele noastre vor intra până la finalul lunii în pauză competiţională, urmând ca tehnicienii formaţiei să decidă programul pentru următoarea perioadă. Cum nouă nu ne-a plăcut deloc să jucăm fără spectatori, sperăm să ne revedem sănătoşi şi cu mult chef de volei în luna aprilie. Iar dacă Divizia A1 va îngheţa definitiv, ne convine locul pe care suntem”, este anunțul celor de la CSM Lugoj.

Lugojencele au jucat miercuri fără spectatori meciul cu CSM Târgoviște, din runda a doua din play-off. Mesajul clubului invocă și posibilitatea înghețării clasamentului, situație în care se ajunge doar dacă din aprilie nu se reiau competițiile. Lugojul e acum pe locul 5, care ar duce la o nouă participare în Cupa Challenge.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

LĂSAȚI UN MESAJ