De luni au început înscrierile la cursurile de formare pentru ofițerii în activitate. Centrul Militar Zonal Timiș a anunțat miercuri despre acest aspect.

În Timiș, recrutarea se face la Centrului Militar Zonal Timiş „”General de Divizie Virgil Economu”. Planul de școlarizare aprobat este de 53 de locuri. Perioada de înscriere este între 29 mai și 30 iunie. Pe perioada pregătirii se asigură școlarizare, cazare, echipament, hrană și asistență medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare și multe alte facilități, plus participare la activități școlare și extracurriculare. 

Înscrierile se pot face prin accesarea platformei de înscriere online, de pe site-ul https://www.recrutaremapn.ro, sau candidaţii pot merge şi personal la sediul Biroului informare – recrutare al Centrului Militar Zonal Timiş  „General de Divizia Vrigil Economu”  din Timişoara, Piaţa Libertăţii nr.7 luni, miercuri, joi şi între orele 08.00-16.00 , marţi între orele 10.00-18.00, iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele 0750715067 sau 0256293757.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet pe site-ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale la adresa www.mapn.ro sau www.recrutaremapn.ro sau pe pagina proprie de facebook: Centrul militar zonal Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ