DISTRIBUIȚI

Se fac din nou angajări la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș. Sunt disponibile 18 posturi, la logistică, secretariat, Serviciul Rutier sau la Cazier judiciar.

Iată posturile: cinci posturi în domeniul Secretariat, documente clasificate și arhivă; un post în domeniul Cazier judiciar, statistică și evidențe operative; un post la Serviciul Rutier Timiș; șapte posturi de îngrijitor la Serviciul Logistic, Poliția Municipiului Timișoara și Secția 3 Poliție Urbană Timișoara; patru posturi de muncitor calificat la Serviciul Logistic.

Înscrierile se fac personal, la Serviciul Resurse Umane de la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, din municipiul Timișoara, bulevardul Take Ionescu, nr. 44 – 46, pe bază de cerere, între orele 10 – 14, în perioada 03.11.2021 – 16.11.2021, doar în zilele lucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet, în momentul înscrierii, candidații sunt obligați să prezinte toate documentele solicitate, atât în copie cât și în original.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, precum și la avizierul unității.

LĂSAȚI UN MESAJ