DISTRIBUIȚI

SSU Poli Timișoara va juca miercuri în deplasare al Unirea Slobozia, în șaisprezecimile Cupei României. Echipa nu traversează deloc cea mai bună perioadă, în total contrast cu echipa antrenată de Adrian Mihalcea, ceea ce nu îi face pe bănățeni favoriți la acest joc.

După înfrângerea cu Miercurea Ciuc, galeria i-a și înjurat pe jucători. La fel a fost trata și noul director sportiv, Călin Rosenblum. Polițitii nu trec deloc prin cea mai bună perioadă. ”Ne aşteaptă din nou o deplasare lungă şi grea. Cu o echipă, Unirea Slobozia, bună a campionatului, cu un parcurs foarte bun până acum şi bineînţeles că nu vom avea un meci uşor… Din păcate, ultimul joc ne-a lăsat din nou un gust amar, un joc pe care puteam să-l gestionăm cu totul altfel, dar, din păcate, ne-am văzut iar învinşi pe final. Nu avem cel mai bun moral în acest moment, dar trebuie să trecem peste, jucătorii sunt puternici şi până la ora jocului din Cupă sper să-şi revină. Luăm în serios meciul şi adversarul şi vom încerca să aliniem cea mai bună echipă pentru acest joc”, a declarat antrenorul Dorin Toma.

La capitolul probleme de lot, rămân accidentați Serediuc și Denis Radu. Toma spune că nu va odihni mulți titulari, deoarece vea neapărat o victorie. ”Normal că în meciurile de cupă mai dăm minute şi altor jucători, dar pentru noi important este să trecem cât mai repede peste aceste eşecuri survenite în ultimele minute şi să facem un joc bun şi să omogenizăm, de asemenea, lotul. Vom face schimbări doar dacă sunt probleme la anumiţi jucători sau dacă unii se resimt după jocul din campionat”, a mai declarat antrenorul.

Deplasare s-a făcut de marți seara cu avionul, spre București. Meciul de la Slobozia începe la 16,30 și nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ