Sâmbătă și duminică, timișorenii se vor putea bucura de spectacole de folclor în Piața Libertății, la Târgul de Paști. Chair dacă nu va fi așa cald ca săptămâna trecută, vremea se mai înseninează, așa că vă puteți bucura de momente de veselie.

Sâmbătă, programul artistic începe la ora 17, cu spectacolul pentru copii „Capra cu trei iezi”, prezentat de Teatrul „Ioan Slavici”, din Arad. Ulterior, e programat un recital al copiilor de la școala de muzică „Cantodena” și de spectacolul echipei de tineret a Ansamblul „Timișul”. Pe scenă vor fi soliștii: Ana-Gabriela Coțe, Ana-Maria Moldovan, Alexandra Acs, Dorinel Gavriluț, Maria Șaptebani, Anda Sabadoș, Denisa Gavriluț, Vlad Văcaru, Denisa Peia, Bianca Opăriuc, Sara Vasilescu, Sara Zdic și Erania Pălăcean. Nicolae Baniciu e dirijorul, iar de coregrafie s-au ocupat Maria Topciov, Doina Susan și Ciprian David.

De la aceeași oră se dă tonul la distracție și duminică. ansamblul Universității de Științele Vieții „Mihai I” deschide seara, iar apoi pe scenă urcă Ansamlul ”Timișul”. Soliștii vor fi: Doriana Talpeș, Carmen Popovici-Dumbravă, Maria Borțun Popescu, Dana Gruescu, Florin Boita, Adrian Stanca, Ghiță Călțun-Brancu și Cornel Brici. Deian Galetin e dirijor, iar coregrafiile vor fi realizate de Maria Topciov și Ciprian David.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ