DISTRIBUIȚI

Un cetățean care făcuse o adevărată afacere din traficul de migranți a fost prins ieri de Poliția de Frontieră. Bărbatul ascundea, contra cost, migranți ilegali în două proprietăți pe care le avea în Timișoara și Moșnița Nouă.

Polițiștii de frontieră au descins ieri la locația de la Moșnița Nouă și au găsit acolo mai mulți cetățeni din India, care intraseră ilegal în țară și care nu aveau documente de identitate asupra lor. Proprietarul casei, un bărbat de 42 de ani a fost dus la sediul Poliției de frontieră pentru verificări. El a declarat că mai are o proprietate în Timișoara, unde s-au îndreptat polițiștii de frontieră. Firește, acolo au găsit alți cetățeni din India ascunși. În total, în cele două locații erau 42 de indieni.

Un echipaj medical a fost chemat, pentru a face triajul epidmeiologic al indienilor. Cercetările au arătat că vârstele lro sunt cuprinse între 18 și 40 de ani.  Din declarațiile luate a reieșit că proprietarul celro două imobile prleua migranții de lângă frontieră, îi caza, iar ulterior îi ducea în apropiere de frontiera maghiară. Sub coordonare procurorului de caz din cadrul parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș s-au deschis procedurile pentru infracțiunea de trafic de migranți. Idienii au fost preluați de cei de la Serviciul de Imigrări Timiș.

foto: politiadefrontiera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ