DISTRIBUIȚI

Autoritățile au făcut în această dimineață un control în județele Timiș și Arad. Au fost depitați peste 50 de migranți ilegali, cu documente temporare de azil, dar care nu aveau cazare în centre de la cele mai expuse județe din granița vestică a României. 

În urma controalelor la diferite locații, în Timiș s-au găsit 32 de migranți, iar în Arad, 21. Cei găsiți provin din Afganistan și Pakistan, cu vârstele cuprinse între 13 și 30 de ani.  Toate persoanele găsite aveau documente temporare de azil, dar nu aveau cazare în centrele din Timiș și Arad. Oamenii legii fac verificări, iar la final, migranții vor fi sprijiniți pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil.

Aceste controale s-au făcut azi dimineață. Acțiunea fost făcută de Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara şi Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ. Timiş, Serviciului pentru Imigrări Timiş, jandarmi din cadrul IJJ. Timiş și ai Grupări Mobile de Jandarmi Timişoara, poliţişti din cadrul Poliției transporturi Timişoara, lucrători din cadrul Centrului pentru solicitanții de azil şi Poliţia autostrăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ