DISTRIBUIȚI

Din păcate, Timișoara nu reușește să fie un oraș curat. Nici măcar în zona care se tot dezvoltă cu noi magazine deschise, la ieșirea spre Dumbrăvița dinspre Calea Aradului, unde, în acest sfârșit de săptămână, s-a făcut o acțiune de ecologizare.

Cu ocazia acțiunii de sâmbătă dimineața s-au strâns foarte multe gunoaie, atât resturi din construcții, dar și deșeuri reciclabile aruncate aiurea, pe câmp. Acțiunea de ecologizare a fost făcută de polițiști locali, aflați în timpul liber, angajați din Primăria Timișoara, de la Asociația de Dezvoltare Inter Comunitară Deșeuri Timiș, dar și de la societatea Retim. S-a acționat în zona dintre fabrica Mahle și magazinul Decathlon, dar și pe marginile drumului paralel cu Centura Timișoarei, spre Somaco.

25 de voluntari au făcut curățenie  și au adunat aproximativ 25 de metri cubi de mizerie, în saci. De altfel, mizerie se adunase în timp. Poliția Locală și celelalte instituții a mai avut asemenea acțiuni de salubrizare, pe malul Begăi, dar și la ieșirea din oraș dinspre Calea Șagului.

LĂSAȚI UN MESAJ