Au mai rămas doar 13 zile până la cea de-a IX-a ediţie a „Zilelor Carierei”. Evenimentul va avea loc în perioada 26-27 octombrie 2016, la Restaurantul Universitar Politehnica din Complexul Studențesc, în intervalul 10:00-18:00. Proiectul implementat de către Universitatea Politehnica Timișoara prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră a crescut organic și se bucură de interesul unui public tot mai variat.

Până în acest moment au confirmat prezența la eveniment 43 de companii. La recomandarea participanților, în program a fost introdusă secțiunea „De vorbă cu specialiștii”, unde cei interesați au ocazia să ia parte la o discuţie liberă cu reprezentanții unui anumit departament al companiilor, în cea de-a doua zi de târg.

Pe lângă ofertele de muncă și de practică, „Zilele Carierei” mai așteaptă vizitatorii cu workshop-uri și concursuri tematice organizate de companiile participante, precum și cu o serie de alte activități relevante pentru alegerea unui traseu profesional.

LĂSAȚI UN MESAJ