DISTRIBUIȚI

Astăzi se sărbătorește la nivel european Ziua Împotriva Traficului de Persoane. Centrul Regional dedicat din Timișoara are o campanie proprie prin care luptă împotriva acestui flagel care afectează puternic și țara noastră.

Agenția Națională de Luptă Împotriva Traficului de Persoane organizează săptămâna aceasta, în perioada 18-22 octombrie, mai mult evenimente pentru a promova  cauza zilei de 18 octombrie, marcată din anul 2007 în UE. Se fac evenimente de informare despre riscul și implicațiile traficului de persoane. Se pune accent și pe cererea de trafic de persoane, dar și ofertă.  Concret, la Timișoara se organizează     Campania regională „SUPORT” – S(sustinere), U(umanitate), P(pretuire), O(optiune), R(rezilienta), T(toleranta), derulată de Centrul Regional Timișoara împotriva Traficului
de Persoane și Asociația LOGS – Grup de Inițiative Sociale, în perioada  iulie 2021 – iunie 2022, în mediul outdoor.

La Timișoara, astăzi s-a organizat o întâlnirea pentru marcare Zilei Europene de Luptă Împoriva Traficului de Persoane, cu specialisti de de al Institutul Francez, care lucrează cu persoane vulnerabile. De asemenea, Centrul Regional participă la lansarea revistei ARIPI, în calitate de colaboratori. De azi până vineri are loc campania online ”Lanțul tăceri”, făcută în colaboare cu MissioLink International Timișoara, dar și realizare și difuzure pe Internet a unor spoturi video pentru părinți, în parteneriat cu LOFS-Grup de Inițiative Sociale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ