DISTRIBUIȚI

Teatrul Național Timișoara îi va încânta pe iubitorii de dramaturgie în ultimul sfârșit de săptămână al lunii mai cu o premieră. Spectacolul ”Zorba Grecul” va fi pus în scenă vineri și sâmbătă.

Povestea lui Zorab Grecul, o capodoperă la literaturii, dar și a cinematografiei, vine de data aceasta și pe scena etatrului. Textul îi apațrine dramaturgului bulgar Hristo Boicev, tradus și jucat în toată lumea. Spectacolul este regizat de Mihaela Lichiardopol. În rolul lui Zorba este actorul Ion Rizea, recent nominalizat la Gala Premiilor UNITER. Piesa sr va juca în Sala Mare a Treatului Național, azi și sâmbătă de la ora 19. Normele de distanțare în vigoare vor fi respectate.

Din distribuție fac parte Matei Chioariu, Alina Ilea, Ana Maria Cojocaru, Cătălin Ursu, Bogdan Spiridon, Victor Manovici, Andrei Chifu, Iuliana  Crăescu, Laura Avarvari, Ana-Maria Pandele Andone, Paula Maria Frunzetti, Luminița Tulgara, Cristian Szekeres, Darius Zet, Marin Lupanciuc și Andrei Zgăbaia. Echipa de creație este completată de Emil Bejenaru (decoruri), Gabriela Strugaru Popa (costume), Sebastian Hamburger (muzică și video), Alina Ilea (mișcare scenică) și Florian Putere (light design).

Biletele se pot lua fizic de la etatru, dar și online.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ