În după-amiaza zilei de miercuri, 26 august a.c., în jurul orei 16:00, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara a fost solicitat prin dispeceratul 112, să se deplaseze pe str. Energiei din municipiul Timişoara pentru aplanarea unui conflict.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii timişoreni au fost întâmpinaţi de către un echipaj al Ambulanţei Timiş care le-au spus că un cetăţean de etnie rromă era tăiat cu cuţitul pe antebraţul mâinii stângi şi la gât, răni pe care acesta şi le provocase singur în urma unui scandal avut cu mama sa. La vederea echipajului de jandarmi, cetăţeanul de etnie rromă în vârstă de 29 de ani a avut un acces nervos, încercând să lovească jandarmii cu un par.

Jandarmii au intervenit  prompt, imobilizându-l pe acesta folosind mijloacele din dotare şi în scurt timp, l-au condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. După primirea tratamentului, bărbatul a fost  condus şi internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Jebel.

 

Compartimentul de Informare Relaţii Publice şi cu Publicul

LĂSAȚI UN MESAJ