Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș anunță că a fost prins cel care a ucis un bărbat în noaptea de joi spre vineri, în Gara de Nord, lângă magazinul Profi. Autorul teribilei fapte este reținut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

UPDATE: Parchetul a anunțat că judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea pentru 30 de zile a inculpatului.

Inculpatul S.V.A. este acuzat de omor calificat după ce l-a înjunghiat, în plină noapte, pe sibianul R.F., în apropiere de căile ferate care duc spre Reșița. ”În sarcina inculpatului s-a reținut în fapt că, în noaptea de 23.07.2020, în jurul orei 0325,  în timp ce se afla în stația  C.F.R. Timișoara Nord, în zona de acces spre liniile de cale ferată Grupa Reșița din spatele magazinului Profi, pe fondul unui conflict spontan i-a aplicat victimei R. F. o lovitură de cuțit în zona pieptului, în partea dreaptă,  lovitură în urma căreia victimă a suferit o plagă înjunghiată penetrantă în hemitoracele drept cu interesare de plămân drept și aortă, soldată cu hemoragie internă și externă,  leziuni traumatice grave ce au condus la decesul acesteia”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

De azi noapte de la 3,30, bărbatul este reținut pentru 24 de ore, ca măsură preventivă luată de procurorul de caz. Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș i s-a înaintea propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. S.V.A. a mai avut în 2006 o tentativă de omor calificat. Cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările în care s-a comis crima de la Gara de Nord.

 

LĂSAȚI UN MESAJ