DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a reușit să nu mai aibă nicio plecare din lot. Clubul l-a convins pe făgețanul Sergiu Popovici să rămână la Politehnica, cel puțin încă un sezon. De asemenea, s-a reușit un parteneriat pentru juniori cu clubul Electrica Timișoara, după ce anterior, alb-violeții primiseră un refuz de la alt club.

Popovici are 27 de ani și poate juca fundaș stânga sau mijlocaș stânga. Format de LPS Banatul, a venit la ASU Poli în iarnă, după ce mai multe luni a fost fără echipă. Din cauza pandemiei, a jucat doar 170 de minute la ASU, în partidele cu Rapid și Concordia Chiajna. În cariera sa, a trecut pe la Fortuna Covaci (L2), Flacăra Făget (L3) și Voinţa Sibiu, Academica Argeș (ambele din Liga 2), FC Vaslui, FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş, Dinamo şi FC Hermannstadt (toate cinci din Liga 1). Are 102 apariții în prima ligă.

Popovici a semnat pe un sezon, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. Deocamdată, Politehnica nu a făcut noi transferuri. Juniorii născuți în 2002 Victor Lolea și Alexandru Giurica se antrenează cu clubul, dar încă nu au semnat un contract. Poli nu are niciun amical săptămâna aceasta, mai ales că față de multe alte cluburi, alb-violeții nu s-au testat încă de coronavirus.

Mai spunem că ASU a semnat un parteneriat pentru juniori cu Electrica Timișoara, continuatorea Progresului. Clubul evoluează pe baza cu același nume a STPT. Părinții și antrenorii, alături de copii, s-au plâns că nu mai mai dispun de bază de când acolo s-au mutat ACS Poli și Ripensia. Au făcut acest lucru chiar și într-o ședință de consiliu local. Așadar, nu e de mirare că s-au asociat cu singurul club care încă nu i-a deranjat de la antrenamente.

Anterior, ASU Poli a dorit să încheie un parteneriat pentru a prelua juniori de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Clubul comunal a refuzat, mai ales că joacă în Liga 3, unde e nevoie de tineri buni.

LĂSAȚI UN MESAJ