DISTRIBUIȚI

Din noiembrie, Călin Jurj a devenit liber de contract, după o sentință a Comisiei de Recurs a FRF, care a răsturnat complet o primă sentință a Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor. Iată că s-a mai formulat o sentință ca îndreptarea unei erori materiale, dar cu același rezultat.

Poli rămâne fără Jurj. căci esența sentinței a rămas. ”Admite cererea de îndreptare a erorii materiale.  Dispune îndreptarea erorii materiale strecurată în dispozitivul Deciziei nr. 66/25.11.2021, pronunțată de Comisa de Recurs, în dosarul nr. 66/CR/2021, în sensul că:  Admite cererea de chemare în judecată formulată de pârâtul Jurj Călin Radu în contradictoriu cu ACS ASU Politehnica. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre jucătorul Jurj Călin Radu și ACS ASU Politehnica, în temeiul art. 6 lit. a și c din RSTJF, începând cu data de 25.11.2021. Obligă ACS ASU Politehnica la plata către jucătorul Jurj Călin Radu a drepturilor financiare restante pentru perioada iulie – 25 noiembrie 2021, precum și cheltuieli de judecată. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunțată astăzi, 13.01.2021, în ședință nepublică, la sediul FRF din București, str. Vasile Șerbănică, nr. 12, sector 2”, se arată pe site-ul FRF.

În vară, când ASU Poli a devenit SSU Poli, Jurj nu a semnat contractul pe vechea societatea. Dacă nu se schimba statutul clubului, din asociație sportivă în societate pe acțiuni, Jurj ar mai fi fost jucătorul lui Poli. Așa, a stat luni de zile să se judece cu clubul, timp în care s-a antrenat separat, fără a fi plătit. Comisia de Recurs a stabilit ca el să fie plătit până în ultima zi anterior celei în care a devenit liber de contract. Poli a plătit deja o parte din salairile restante, conform managerului sportiv Călin Rosenblum, și urmează să vierze toată suma în curând.

Clubul nu va ataca decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ