DISTRIBUIȚI

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara anunță că de mâine, 21 iulie, se vor distribui produsele de igienă pentru categoriile defavorizate. Distribuția se face în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Distribuția se face din 2 1iulie până la 3 septembrie, în limita stocurilor disponibile. Beneficiarii pot primi o singură dată pe an un astfel de pachet. Per beneficiar se dau 5 periuțe de dinți, 300 de ml de pastă de dinți, 500 de ml de săpun lichid, 800 de ml de șampon de copii, 500 de ml de șampon pentru adulți și 2700 de grame de detergent. Beneficiarii trebuie să se prezinte cu cartea de identitate în original la sediul DASTM de pe strada Lorena, d eluni până vineri, între orele 8-16.

Iată categoriile ce benficiază de program:

  1. a) ,,membrii familiilor şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;
  2. b) membrii familiilor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”.

Distribuirea se va face resprctând măsurile impuse pe timp de pandemie.

foto: ziarul21.ro

LĂSAȚI UN MESAJ