Weekendul viitor, aerodromul Cioca devine capitala culturală a distracției. Timp de trei zile, aici va avea loc District 23, un eveniment ce reunește trei festivaluri într-un singur loc.

La final de mai, District 23 a fost precedat de un eveniment de tip silent-disoc, în Piața Unirii, cu muzică mixată de DJ ascultată în căști. Din 16 până în 18 iunie inclusiv, se va da drumul la Gălăgie. Vor fi trei scene principale și trei scene secundare la aerodromul Cioca. Printre artiștii invitați se numără Clean Bandit, B.U.G. Mafia, Tom Odell, Subcarpați, Delia, Camo & Krooked, Mefjus, The Prototypes. Așadar, vor fi ritmuri diverse: pop-rock, hip-hop, drum & bass, trap, chiar și muzică retro.

Evenimentul reunește Flight Festival, care va îmbina și în acest an muzica, tehnologia și arta, într-un concept de edutainment, Vest Fest, care va pune accentul pe sustenabilitate, dar și Magnetic, centrat pe drum and bass, cu conceptul de motion 9mișcare). Vineri, festivalul începe de la roa 16 și va avea loc până dimineața la 5. Sâmbătă și duinică, totul începe la ora 14 și va continua tot până la 5 dimineața. Firește, în Timișoara va apărea din nou celebrul autobuz supraetajat, care va duce oamenii la Cioca, plus cursele STPT dedicate.

Va exista la Cioca o zonă întreagă de distracții. În primul rând, o zonă dedicată copiilor, ateliere de făurit tradiționalul instrument românesc caval și alte asemenea instrumente, de rime și improvizație, plus o zonă de junglă urbană și psicina supraterană. Va fi posibil să se zboare cu avionul, să se facă ridicări cu balonul cu aer cald, iar la locație va fi o roată panoramică. Organizatorii spun că vor fi nu mai puțin de 25 de camioane cu mâncare. Va exista și o zonă VIP.

LĂSAȚI UN MESAJ