DISTRIBUIȚI

Duminică seara, locuitorii Dumbrăviței și nu numai au avut ocazia să vadă un film în aer liber, dar și să doneze cărți pentru biblioteca școlii din comună. Totul s-a petrecut la a doua ediție a evenimentului Drive-In Movie Night.

De data aceasta, filmul rulat filmul Pikachu, cu îndrăgitul personaj din povestea pokemonilor. În preajma Săli polivalente din Dumbrăvița au venit peste 100 de mașini. Conform organizatorului, Sorin Drăgoi, candidatul PNL la funcția de primar al Dumbrăviței, s-au donat nenumărate cărți, care vor ajunge în fondul de carte al bibliotecii școli din comună. Cărțile urmează să fie donate zilele viitoare. Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Sorin drăgoi e mulțumit de ce a ieșit. „Mă bucur să văd zâmbete și că oamenii au venit în familie la film. Acest lucru este un semn pozitiv că am trecut cu bine peste ultimele luni. Numărul impresionant de cărți donate de copii, adolescenți, tineri, părinți și bunici vor ajuta enorm elevii. **Împreună suntem comunitate unită. Am demonstrat încă o dată că educația este pentru noi o prioritate. Îmi doresc să devin primar în Dumbrăvița pentru a continua drumul început anul trecut și a aduce schimbare în locul unde trăim”, a declarat Sorin Drăgoi.

Următoarea ediție a Drive-In Movie Night va avea loc în 25 iulie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ