SCM Ohma Mozzart Bet Timișoara a reușit să mai obțină o victorie în Cupa Alpe Adria, la scorul de 103-97 cu KK Rogaska, formație din Slovenia. Timișorenii au avut un meci mult mai greu față de cel cu Zabok, gazdele turneului inaugural, dar au reușit să revină după ce au fost conduși la pauză.

Față de partida de joi, Petricevic a fpcut o schimbare în formula de start, cu Igor Kesar în locul lui Laszlo Lazar, pe lângă Ilija Djokovic, Antonio Năsturescu, Nikola Gajic și Adam Mirkovic. Scorul partidei pe sfertui a fost de 21-26, 28-28, 26-19 și 28-24 pentru Timișoara. Rogaska a prelua rapid conducerea în meci, și a reușit să termine primul sfert cu 26-21. După 15 minute, Timișoara a egalat la 37, după un lay-up al lui Mirkovic, dar până la pauz,a tot slovenii au revenit în avantaj, cu 54-49.

În sfertul al treilea, tot Mirkovic a adus egalare la 58, după o triță. Luptele au continuat strâns, iar după 30 de minute, scorul a ajuns 73-75. În ultimele zece minute, timișorenii nu au mai cedat conducerea. Cel mai bun marcator a fost Ilija Djokovic, cu 32 de puncte, urmat de McClellan, cu 20, Mirkovic, cu 18, Kesar, cu 15, Gajic, cu 10, și Lazar, cu 8 puncte. Cody Riley a fost cel mai marcator al slovenilor, cu 18 puncte.

Sâmbătă, se vor înfrunta Zabok și Rogaska. Pentru Timișoara, în 28 septembrie începe campionatul, organizat în acest an în format de conferințe. În Banat vor veni cei de la CSM Focșani. În Cupa Alpe Adria, Timișoara joacă în 12 octombrie, acasă cu slovacii de la Spisski Rytieri.

LĂSAȚI UN MESAJ