În PSD Dumbrăvița a fost scandal mare, deoarece organizația nu vrea să o susțină drept candidată la primărie pe Alina Sperlea, consilier local PRO România. Cu toate că se anunțase că există altă organizaței nouă, condusă de traseistul politic Adrian Pau, Simonis a declarat astăzi că șefa este tot…Sperlea, care nu este membră a partidului.

Victor Malac și Daniel Cioncă spun că îl susțin, alături de mai mulți colegi, pe candidatul PNL Cristian Rusu. Simonis insinuează lucruri neonorabile. ”Cei care conduceau organizația nu mai ocupă funcțiile. Organizațai fost dizolvată și a avut loc o întâlnire a noii echipe. Avem un nou președite, vicepreședinți. Este clar că Alina Sperlea este candidata. Iar cei care au pierdut în urmă cu trei ani au rămas capitivi unor oameni de afaceri. Acum trei ani discuția a fost să se delimiteze de oamenii din cauza cărora au pierdut alegerile în Dumbrăvița. Mi-au spus că nu se pot delimita. E treaba lor. Cumva e firesc ca cei care au fost conduși de oameni de afaceri să se ducă la un partid unde oamenii de afaceri iau decizii”, a spus Simonis.

Ulterior, el a scăpat ”porumbelul”, de unde reiese că Adrian Pau ar fi președinte de formă, sau, dacă vreți, rămânem în registrul ornitologiei, ”papagal”. Simonis spune că soarta lui Victor Malac și Daniel Cioncă va fi decisă de Alina Sperlea. ”Sunt membri PSD cei doi. Organizația coordonată de Alina Spelrea va decide ce se întâmplă cu domnul Malac și Cioncă”, a spus Simonis. Fostul primar și consilierul local au spus că nu au primit nimic scris despre dizolvarea organizației și au spus că Sperlea are probleme de moralitate.

Revenind la Alina Sperlea, nimeni nu a anunțat vreo plecare a sa din PRO România și înscrierea în PSD. Și (sic!) nu a existat nici vreun anunț oficial al iminentei desființări a partidului ajuns fantomă, PRO România.

LĂSAȚI UN MESAJ