DISTRIBUIȚI

Până la urmă, firescul s-a petrecut la cele două echipe timișorene de Liga 2. Cosmin Petruescu a revebit asupra deciziei de a demisiona de la Ripensia, echiopă aflată în parametri, iar Dan Alexa și-a dat în sfârști demisia din funcția de antrenor la ASU Poli, după o prestație lamentabilă a echipei la Mioveni, unde a pierdut cu 4-0, după ce oameniii cu mare experiență au făcut greșeli la limita intenției. 

UPDATE: După ce Ripensia s-a pus într-o situație ridicolă, ASU Poli a făcut același lucru și l-a confirmat pe Alexa ca antrenor.

Din nou, alegerea echipei de start a fost una cu trei fundași, iar prestația, mai proastă decât cu Rapidul. În debutul de meci, Poli a mai mișcat puțin, pentru ca apoi să fie dominată totală de trupa gazdă, antrenată de Aelxandru Pelic, care i-a dat o lecție de fotbal lui Alexa. În minutul 23, Adrian Mar a recuperat dintr-un duel cu Axente și a triis direct în plasa porții. Peste un minut, Oancea a bifat o ratare monumentală, la o fază creată de altă timișorean, Ștefan Blănaru. Tot fostul jucător al lui Poli a creat faza din minutul 44, cu Mera aproape spectator la faza la care Coșereanu a marcat pentru 2-0.

La pauză, Alexa l-a scos pe Mera, dar și Cioinac și Plazonja. a încercat cu o echipă mai în viteză, dar degeaba. Blănaru a mai creat o fază pentru ratare lui Oancea, iar din minutuk 55, Mioveniul a rămas fără Oancea, eliminat cu un cartonaș roșu, iar Blănaru a fost scos de Pelici. Poli a continuat să gafeze incredibil și cu om în plins. În minutul 67, Popovici aproape că l-a servit pe Bogdan Rusu la golul al treilea. Văzând penibilul din teren, Alexa l-a scos și pe el. Degeaba însă, deoarece pe final, Mioveniul a mai înscris o dată, prin Mihai Ișfan, după un contraatac.

CS Mioveni: Ius. Popescu – Oancea, Al. Iacob, Gherghe (cpt.), Burnea (Șerbănică 13′) – D. Toma (M. Șerban 77′), Vereș (M. Chindriș 77′), Coșereanu (Ișfan 77′), Mar – Blănaru (Rădescu 57′), Bg. Rusu

ASU Poli: Hindrich – Bocșan, Mera (cpt.)(Al. Munteanu 46′), Scutaru – D. Radu, Casado, Cioinac (P. Ivanovici 46′), Codrea, Sg. Popovici (Radunovic 70′) – Axente, Plazonja (A. Manea 46′)

După meci, Alexa și-a dat demisia din postura de antrenor și a spus că altfel, ar fi trebuit să dea afară câțiva jucători! Poli are următoatul meci acasă sâmbătă, cu Csikszerea Miercurea Ciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ