DISTRIBUIȚI

Și pentru anul școlar 2020-2021, elevii din familii cu posibilități reduse vor beneficia de tichete școlare, în valoare de 500 de lei. Solicitările se depun deja, dar perioada nu e închisă. Cererile se fac la trei locații din oraș.

Primarul Robu a anunțat că solicitările pentru tichete se pot depune la trei locații: pe bulevardul Regele Carol nr. 10, strada Cornelia Sălceanu nr. 17, și, respectiv, pe strada Martir Cernăianu nr. 31. Edilul a precizat că până acum s-au depus 230 de dosare, dintre care 150 au fost considerate eligibile. Cererile se pot depune doar fizic. Robu a criticat acest aspect. „Am nevoie să facem lucrurile cât mai complicate, să ducem oamenii pe drumuri. Alții funcționează foarte bine fără o asemenea birocrație”, a spus primarul.

Conform legii, cei 500 din tichetul școlar se pot folosi pentru a cumpăra materiale școlare, precum articole pe papetărie, caiete, stilouri, articole pentru pictură, ghiozdane și alte articole necesare în școli și grădinițe, precum și articole de vestimentație necesare frecventării școlii și grădiniței.

LĂSAȚI UN MESAJ