DISTRIBUIȚI

Cel mai frumos basm românesc, ”Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte” a lui Petre Ispirescu va fi pus în scenă de o manieră indedită în Piața Libertății. Va fi un spectacol cu marionete gigantice, realizate inclusiv din materiale reciclabile.

Spectacolul are loc în cadrul proiectului Cămine în mișcare: Centriphery , derulat de Asociația Acasă în Banat. Pregătirile pentru spectacol au început din iunie, când, de altfel, cetățenii doritori au putut și aduce materiale reciclabile pentru marionetele-gigant. De asemenea, în același scop s-au organizat diverse ateliere artistice, de butaforie, poster art, dans contemporan sau sunet. Spetcacolul cu 14 marionete giagant  va avea în distribuție 50 de actori și muzicieni profesioniști, din țară și Timișoara.

Regia spectacolului îi aparține lui Ovidiu Mihăiță, scenografia, lui Ciprian Tauciuc. Au mai semnat: sunet – Conny Zenk, muzică – Sol Faur,  coregrafie – Xiri Tara Noir,  costume – Lia Pfeiffer,  lumini – Călin Cernescu; maestru păpușar – Cuța Gornic, maestru cor – Beatrix Imre Leila. Designul grafic este realizat de Livia Coloji, iar producția de Bogdan Cotîrță. Spectacolul se recomandă celor cu vârsta de peste 6 ani. Până la 10 ani, copiii au accesul gratuit.

Biletele se pot procura din rețeaua Ia bilet. Este necesară prezentarea dovezii de vaccinare, cu 10 zile de la încheierea schemei complete, sau a unui test PCR făcut cu maximum 72 de ore înainte, ori a unui test antigen făcut în ultimele 48 de ore. Vineri, sâmbătă și duminică, spectacolul va începe la ora 21.

LĂSAȚI UN MESAJ