Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Timiș erau bucuroși că în acest an s-au înscris mai mulți candidați ca anul trecut la examenul de Titularizare. Ei bine, aproape un sfert dintre ei nu s-au mai prezentat astăzi la proba scrisă!

Au fost 1224 de candidați înscriși, cu 137 mai mulți ca anul trecut. Din datele furnizate de inspectoratul școlar, 253 dintre cei înscriși au fost absenți! De asemenea, 63 de candidați s-au retras în timpul probei scrise. 58 dintre ei au invocat motive personale, iar 5, motive medicale. Așadar, au rămas 902 lucrări care vor fi corectate. Nu a existat niciun eliminat, la niciinul dintre cele cinci centre de examen. Rezultatele inițiale se vor publica la 27 iulie. După perioada de contestații, din 29 iulie – 2 august, în 3 august se vor anunța rezultatele finale.

În 4 august se va face repartiția cadrelor didactice pe perioadă nedeterminată, pe posturile pe care sunt angajate, dar și a celorlați candidați care au luat minimum 7, pe posturile vacante. În 5 august se face repartizarea pe posturile didactice libere a cadrelor didactice titulare.

LĂSAȚI UN MESAJ