DISTRIBUIȚI

Doamnele și domnișoarele care iubesc viteza se pot întrece în 24-26 iulie într-o competiție de nivel național. Women Rally revine la Timișoara cu chiar prima etapă post-pandemie din acest an. Înscrierile sunt deschise pentru orice femeie are permis de conducere categoria B.

Woman Rally a luat naștere în 2018, la Cluj Napoca. Anul trecut, a devenit campionat național sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu trei etape, în Ardeal, la București și la Timișoara. Dacă anul trecut, întrecerea de la Timișoara a avut loc în iunie, cu invitată de onoare Cătălina Ponor, acum concursul automobilistic va avea loc în perioada 24-26, tot la Shopping City. Următoarele etape din acest an sunt la București, în 21-23 august, dar și în 2-4 octombrie, la Cluj-Napoca.

Woman Rally dorește să promoveze îndemânarea la volan, responsabilitate în trafic, formare de prietenii în jurul aceleiași pasiuni, și, nu în ultimul rând, femeia la volan! Singura condiție de participare este să aveți permis. Înscrierile la  Etapa I – Timișoara  a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2020, sunt deschise până în data de 17 iulie pe site-ul www.womenrally.ro, unde toate șoferițele interesate pot consulta atât regulamentele, cât și recenziile, galeriile foto și articolele informative de la evenimentele anterioare.

foto: facebook.com/pg/womenrally

LĂSAȚI UN MESAJ