Piloții Ionel Pascotă și Cătălin Cazacu au avut din nou prestații foarte bune la sfârșitul săptămânii trecute, pe circuitul Motorpark România. Cursele au contat pentru Campionatul Est-European și Campionatul Național de Motociclism-Viteză.

Sâmbătă, Pascotă a fost cel mai bun român la clasa Supersport. Cu motocicleta sa Yamaha, girocanul a  scos timpul de 17:47.746 după cele zece ture de circuit. Românul a fost depășit însă de bulgarii Plamen Petrov și Alexander Georgivev, precum și de grecul Dimitris Karakostas. Cătălin Cazacu a fost al doilea la clasa Superbike, atât în competiția internă, cât și în cea est-europeană. Timișoreanul a făcut 12 ture de circuit în timpul de 21:01.692, cu motocicleta sa BMW, în urma arădeanului Robert Mureșan.

Duminică, Pascotă a fost din nou cel mai bun român la 600 cmc, cu timpul scos de 17:43.015, unul îmbunătățit față de cursa de sâmbătă. Bănățeanul a fost pe locul trei în competiția est-europeană, depășit de bulgarii Alexander Georgiev și Plamen Petrov. Cătălin Cazacu a fost din nou al doilea în ambele competiții, în urma arădeanului Mureșan. Al doilea timp scos de el la 1000 cmc a fost mai bun ca timpul de sâmbătă,  20:54.099 de minute.

Competiția BMU va avea etapa a V-a la sfârșitul acestei săptămâni, la Plevna, în Bulgaria. Etapele VI și VII din BMU, respectiv etapele V și VI din Campionatul Național vor avea loc în 20-21 mai, tot pe circuitul Motorpark România de la Adâncata.

(foto: Sabin Malisevschi)

 

LĂSAȚI UN MESAJ