Consiliul Județean Timiș anunță un concurs de desen pentru elevii din județ, cu tematica referitoare la cum ar dori micuții să arate Uniunea Europeană în viitor. Concursul se adresează exclusiv elevilor de ciclu primar și gimnazial.

Concursul este organizat în cadrul proiectului ”Together for Cohesion! finanțat din Fondurile de Coeziune, prin Direcția Generală pentru Politică Regională și Urbană a Uniunii Europene. Înscrierile se fac și online, cu trimiterea desenelor în format .jpeg la adresa de mail concurs@cjtimis.ro, sau pot fi depuse fizic la Registratura Consiliului Județean Timiș, de luni până vineri, la orele 9-12. Termenul-limită este 12 iulie. Părinții, bunicii sau tutorii copiilor trebuie să aibă un cont de email valid pentru a completa formularul de înscriere, care poate fi descărcat aici.

Fiecare participant se poate înscrie cu un singur desen, realizat pe o coală A4, pe una dintre temele Uniunea Europeană în care mi-ar plăcea să trăiesc” sau „Europa mai verde”. Lucrările pot fi realizate în creioane colorate, pix color, carioci, acuarelă, tempera sau orice altă combinație. Se vor da câte două Premii I, II și III, pentru ciclul primar și gimnazial. Autorii celor mai bune desene vor primi o bicicletă, locul doi, role, iar cei de pe trei, trotinete. De asemenea,s e acordă și mențiuni.

Desenele vor fi jurizate de cinci specialiști din ai instituției organizatoare. Vor puncta originalitatea, calitatea mesajului transmis și încadrarea în specificul concursului . Câștigătorii vor fi anunțați în 14 iulie, pe pagina de Facebook a CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ