DISTRIBUIȚI

Vineri, președintele PNL Ludovic Orban trebuia să vină în vizită la Timișoara, în contextul alegerilor interne din partid. În contextul foarte agitat de la nivel național, vizita a fost anulată.

Ludovic Orban urma să discute cu liderii și primarii din partid vineri la amiază, la sediul PNL. Astăzi după-amiaza s-a aflat că vizita a fost anulată, oarecum cumva previzibil, dat fiind taifunul din partid. USRPLUS și AUR vor depune o moțiune comună pentru a-l demite pe premierul Florin Cîțu. Firește, se așteaptă și voturi din PSD, dar și de la unii parlamentari PNL, din tabăra celor ce îl susțin pe Orban. Asta în cazul în care Cîțu nu ar demisiona singur sau i s-ar retrage sprijinul politic, ceea ce nu pare neapărat și probabil, mai ales prima variantă, aproape imposibilă.

Rămâne de văzut dacă sâmbătă  premierul va mai veni la Timișoara. Florin Cîțu avea programată o vizită sâmbătă la Timișoara, pentru a-i convinge pe liberali să-l voteze. Astăzi însă, premierul trebuia să fie la Iași, în același scop. Vizita a fost anulată, din cauza crizei guvernamentale provocată după revocarea ministrului Justiției, Stelian Ion.

LĂSAȚI UN MESAJ