ACS Poli are o misiune complicată înaintea meciului cu CFR Cluj, în principal din cauza accidentărilor și a suspendărilor. Miercuri după-amiază, staff-ul și-a primit  salariile pentru luna august, astfel că alb-violeții au primit și o veste bună. Florin Marin și-a exprimat nemulțumirea față de zvonurile apărute despre transferul lui Belu la Steaua.

ACS Poli și CFR Cluj sunt la egalitate de puncte, fiecare cu 14. Florin Marin e convins că ardelenii vor fi foarte montați să câștige. ”E un meci greu, normal. Venim după o înfrângere la Pandurii, trebuie să câștigăm cele 3 puncte. E un meci foarte important pentru noi, întâlnim o echipă care în mare parte e alcătuită din jucători străini de calitate, valoroși, care pot face diferența. Sunt convins că vor veni montați pentru acest joc. Ei vin după o serie negativă de jocuri, de rezultate, sunt convins că vor veni montați pentru acest joc. Sunt convins că va exista o motivație din partea lor”, a declarat Florin Marin.

Echipa are nu mai puțin de șase absențe pentru acest meci: Luchin – suspendat, dar și Scutaru – cu entorsă, și Bărbuț – cu probleme musculare, cărora li se adaugă vechile accidentări ale lui Zicu, Poparadu și Scutaru. Florin Marin a admis că schimbările dese, mai ales în compartimentul defensiv, au dus la lipsa de omogenitate ce a permis adversarilor să profite de multe ori. ”Și la acest joc avem probleme. Sigur că în momentele în care apar suspendări sau accidentări e vorba de omogenitatea tuturor compartimentelor. E vorba de lipsa de concentrare. Când nu ești sută la sută concentrat la meci, sigur că apar erorile individuale, colective”, a recunoscut antrenorul.

Marin este convins că echipa va fi în curând la zi cu banii. ”Dacă sunt probleme financiare nu ai cum să faci performanță. Sunt convins că problemele se vor rezolva, s-au rezolvat deja o parte din datorii și sunt convins că se va face tot posibilul să nu mai existe probleme de felul acesta. Ieri după-amiază s-a plătit un salariu”, a mai spus tehnicianul.

Florin Marin a negat zvonurile despre transferul lui Belu

Antrenorul e de părere că zvonurile despre transferul lui Belu la Steaua îi fac rău fundașului dreapta, care poate avea probleme de concentrare. ”Sper să se încheie această situație cu Belu, el e jucătorul nostru până în 2017. Nu am primit nicio ofertă de la Steaua și nu e normal să se întâmple în plin campionat așa ceva. Belu este un jucător tânăr, de mare perspectivă și sunt convins că nu poate să gestioneze astfel de situații când apar fel de fel de zvonuri”, a mai spus Florin Marin.

Meciul se joacă vineri de la 20:30 pe ”Dan Păltinișanu” și se va difuza pe Digisport și Dolcesport și Look TV.

 

Anda DELIU

(foto: Constantin Duma, Agerpres)

LĂSAȚI UN MESAJ