SCM Poli a jucat primul meci oficial din cadrul celui de-al doilea turneu de la Sfântu Gheorghe din Liga Zimbrilor, după ce în primele jocuri nu a avut adversar. Timișorenii s-au impus cu 27-23 în fața celor de la CSM Reșița, după un meci care nu a ridicat mari probleme violeților.

Reamintim că Poli nu a jucat nici duminică cu CSM Bacău, nici luni cu Magnum Botoșani, întrucât cele două echipe moldovene au avut prea multe cazuri de coronavirus și nu s-au prezentat la turneu, astfel că FRH va da victorie cu 10-0 la ”masa verde” pentru poliști. De la turneu a fost exclusă și cSM Focșani, cu care echipa lui Vlad Caba nu are însă meci. Poli a intrat și cu un dezavantaj major la turneu, deoarece nici acum nu îi poate utiliza pe sârbii Aleksandar Milenkovic și Savo Slavuljica, care nu au primit încă dreptul la muncă.

În prima repriză a meciului cu Reșița, Poli s-a desprins la două goluri diferență după primul sfert de oră. Cărășenii au reușit să nu rămână cu mult în urmă, astfel că la pauză, echipa lui Caba a intrat cu 12-10 avantaj. Timișorenii au jucat bine după reluarea jocului, când au profitat și de situațiile de superioritate numerică, iar astfel, alb-violeții s-au desprins cu 20-14. Până la final, diferența nu a putut fi recuperată de reșițeni. Au marcat pentru Poli: Sadoveac și Barros, câte 8 goluri fiecare, Șomlea, Caba, Fenici și Năstăsie, câte 2 goluri fiecare, și Baican și Cîmpan, 1 gol fiecare.

Pentru Reșița, Marius Bahan a fost cel mai bun marcator, cu 8 reușite. Poli joacă din nou joi de 16,30, cu CSM București, într-un meci care va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ